banner78
banner25

15 kursiyere sertifika verildi

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde eğitim alan 15 kursiyere sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.Edirne Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, törende yaptığı konuşmada, tedavide hastaya dokunmanın iyileştirici özelliğine değindi.

Kırılan bir ayağı onarmak kadar kırılan bir kalbi de onarmanın önemli olduğunu aktaran Kalkan, şöyle konuştu:

"Bizim medeniyetimizde bunların hepsi var, insan olmak böyle bir şey. Kendi değerlerimizi hiç unutmamalıyız yoksa tamirciden bir farkımız kalmaz. Eğitim bir şekilde kitaplardan, internetten öğrenilir. Bir insan olarak aynı süreçlerin bizi beklediğini düşünerek çalışmak! Hepimizin en çok unuttuğu da budur. Biz hastalanmayacağız, biz yoğun bakımlara gitmeyeceğiz, hatta biz ölmeyeceğiz gibi düşünürüz. Bütün bunları kendi üzerimizden okursak çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Emekleriniz için, böylesi bir ruha doğru yaptığınız yolculuk için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi tebrik ediyorum."

Konuşmaların ardından sertifikalar verildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30