banner137
banner25

10 litre su 1TL!

Edirne’nin turizm beldesi Enez ilçesi’nde 10 litre suyu 1TL’ye veren çeşmeler konuldu.

Otomatik çeşmeler şimdilik ilçe merkezine konulurken ilerleyen süreçte çeşmelerin plajların olduğu alanlarada konulabileceği ifade edildi.

Enez belediyesi tarafından ilçe merkezine konulan otomatik çeşmeler arıtılmış suyu haznesine atılan 1 TL karşılığında veriyor.10 Litre suyu 1 TL’ye veren çeşmelerin içinde bulunan arıtma cihazı sayesinde suyu arıttığı ve vatandaşlara arıtılmış suyu vereceği belirtiliyor.

Bakkal ve büfelerde satılan suyun küçük şişesini fiyatının 1 TL olduğunu söyleyen vatandaşlar “bu şekilde su çok ucuz.Hemde temiz ve arıtılmış.Bizler 1 TL atarak suyu şişeleyip evlerimize götüreceğiz”diyerek yapılan hizmettin memnuniyet verici olduğunu kaydettiler.Özellikle yazlık sahiplerinin akınına uğraması beklenen çeşmeden şimdilik iki adet bulunuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30