banner78
banner25

Akgün'ün acı günü!

CHP İl genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Erdal Akgün’ün babası Habil Akgün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süredir tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün akşam yaşamını yitiren Habil Akgün’ün ölüm haberi yakınlarını ve çevresini üzüntüye boğdu.Edirne Merkez Büyükismailçe Köyü sakinlerinden olan Akgün’ün cenazesi bugün köy merkez camiinde kılınan öğlen namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.Cenaze törenine Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve çok sayıda seveni katıldı.

Erdal Akgün ve ağabeyi İsmail Akgün ile oğulları ile yeğenleri köy meydanında gelen taziyeleri kabul etti.Bizlerde Akgün ailesine başsağlığı dilerken, merhuma Allahtan rahmet dileriz.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30